Dolce Cilento

Dolce Cilento produce liquor-uri italienești naturale și foarte delicioase, cum ar fi: – Meloncello Lichior (medalia de bronz la San Francisco World Spirits Competition 2013) – Limoncello Lichior (dublu medaliat, Medalia de Argint & Premiul pentru Cel mai bun Limoncello al anului la New York International Spirits Competition 2012) – Crema di Meloncello Lichior (Medalie de aur la San Francisco World Spirits Competition 2013) – Crema di Nocciole, Hazelnut Cream Lichior (Medalie de aur la San Francisco World Spirits Competition 2013). Lichiorurile Dolce Cilento din fructe naturale nu sunt doar potrivite ca digestiv după masă, dar, ele sunt și ingrediente fantastice în multe cocktail-uri; Prin urmare, acestea au fost foarte populare în barurile specializate în cocktailuri, cât și în barurile hotelurilor renumite.

Istoric

Tradiționalul lichior Limoncello este obținut printr-o infuzie fină de alcool și lămâi atent selecționate, acestea fiind cultivate într-o zonă protejată din Parcul Național Cilento, în apropiere de renumita coastă Amalfi. Este recomandat să fie consumat rece, după mese, ca digestiv, sau în cocktailuri. Se poate turna și peste înghețată sau se poate mixa cu un ice tea rece în zilele toride de vară. Toate produsele sunt realizate din fructe naturale. Fabrica are sediul în Agropoli, regiunea Campania din Italia, iar vânzările se efectuează de la birourile din Londra & Paris.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate