Dom’ Profesor

Produs Romanesc Super Premium

De la palincă de prună culeasă târziu la sticlă făurită de meșteri sticlari prin suflare, Dom’Profesor trăiește viața produsului autentic, unic prin excelentă.

Istoric

Se consumă tradițional la temperatura camerei în toiuri/pahare mici, alături de gustări din carne și produse de carmangerie, brânzeturi tradiționale și preparate grase tipice sezonului rece. Se poate servi și rece, un excelent ‘chaser’ turnat direct din congelator în pahare de shot înghețate, sau ca ingredient în mixologie.

Palinca Dom’ Profesor Clara 0.7L
De o excelentă claritate, lichidul are un miros clasic, de palincă curată de prune, seducător, suav dar intens fructat, de caise, prune, gutui și piersici. Gustul este plăcut și cremos; se remarcă prin caracteristica catifelată alcoolul fiind bine integrat, și confirmă paleta aromatică fructoasă identificată prin aprecierea olfactivă. Senzația la final după înghițire este foarte persistentă, ușor dulceagă și condimentată (piper alb și negru).

Palinca Dom’ Profesor Bruna 0.7L
Are culoarea mierii de salcâm, cu subtile tente de chihlimbar. Mirosul este intens lemnos, cu o evidentă caracteristică de vanilie, îmbogățită de note de cedru și pin. Gustul este onctuos și savuros, alcoolul fiind bine integrat, cu accente ușoare de fructe (caise și prune uscate), completate de o lemnozitate puternică, distinctă de stejar și cedru și îmbogățită de delicate note de caramel și condimente (de piper negru și nucșoară). Senzația remanentă după înghițire este dulceagă, intens vanilată cu accente de piper.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate