True 100% Natural Drinks

True, marcă proprie BDG, este un brand responsabil: Energy, Ginger si Tonic NU conțin conservanți, coloranți sau arome artificiale și sunt produse din ingrediente 100% naturale. Scopul brandului este de a oferi consumatorilor orientați către un stil de viață sănătos o alternativă în segmentul băuturilor carbogazoase. True inseamna 100% natural.

Istoric

Realizate exclusiv din ingrediente naturale, True Drinks sunt perfecte pentru mixurile cu băuturi spirtoase fără a-și pierde din caracterul versatil și efervescent. True Drinks consumate ca băuturi răcoritoare reprezintă alegerea potrivită pentru cei care apreciază calitatea și o rețetă sănătoasă.

Băutură energizantă din ingrediente 100% naturale. La baza reţetei se află extractele de acai, guarana şi cafea verde. Guarana conţine o substanţă cu efect energizant – guaranina, ale cărei efecte sunt similare cu cele date de cofeină. Fructele Acai Berry conţin acizi graşi esenţiali Omega 3 şi Omega 6 şi sunt binecunoscute în lumea întreagă datorită cantităţii impresionante de antioxidanţi pe care o deţin. Practic, TRUE ENERGY oferă gustul băuturilor energizante, într-o formulă mult mai sănătoasă.

Aromele de ghimbir și suc de lămâie ale băuturilor răcoritoare carbogazoase – fac combinația ideală pentru un cocktail cu whisky.

Apă tonică naturală cu Quassin și extract de suc de lămâie – formula de tonic reinventată, fără chinina. True Tonic oferă un plus de savoare oricărui cocktail pe bază de tonic.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate