Budweiser Budvar

Budweiser Budvar este o bere recunoscută pentru calitățile excepționale de care dă dovadă. Aceste calități sunt susținute prin gustul perfect echilibrat, tehnologia folosită și, mai ales, prin rețeta unică pe care experții berari o transmit din generație în generație.

Istoric

Predecesorul direct al fabricii de bere Budweiser Budvar, din perioada în care era o întreprindere națională, a fost Czech Share Brewery. Această fabrică a fost înființată în anul 1895, iar activitatea sa este în strânsă legătură de fabricărea berii după o tradiția istorică din České Budějovice. Această tradiție datează din secolul al 13-lea, când orașul a fost fondat pentru drepturile de fabricare a berii. Calitatea excepțională a berii Budweiser Budvar se datorează ingredientelor folosite: hamei din Zatec de cea mai înaltă calitate, malțul atent selecționat din Moravia, în special cultura proprie a companiei de drojdie și apa pură provenită de la 300 m adâncime.
Un aspect foarte important este procesul de fermentare a berii; termenul minim pentru lager-ul Budweiser Budvar este de 90 de zile și 200 de zile pentru Bud Super Strong. Creată într-un singur loc din lume, respectiv în fabricile de bere din České Budějovice, Republica Cehă, berea Budweiser Budvar păstrează aceeași calitate excepțională, oriunde ar fi savurată.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate