Finest Call

Produsele Finest Call sunt de cea mai înaltă calitate, iar barmanii din jurul lumii le folosesc în prepararea cocktailurilor lor. Fructele selectate pentru Finest Call sunt din soiuri special alese, care se recoltează într-un interval de timp foarte scurt, pentru a asigura aroma fructului copt și culoarea.

Istoric

Finest Call Premium Cocktail Mixers au fost concepute încă de la început pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale barmanilor profesioniști. Finest Call a devenit rapid un element de bază în barurile și restaurantele din jurul lumii, datorită calităților ce pornesc de la ambalajul inovator și foarte practic, store-and-pour, până la ingredientele de calitate superioară, ce oferă aroma inegalabilă a mixerelor Finest Call.
Finest Call Premium Cocktail Mixers este cel mai bine vândut brand din lume la categoria cocktail mixers, iar acest lucru se datorează respectării cu rigurozitate a celor patru principii cardinale ce îndeplinesc rolul de repere filosofice ale brandului: 1. Calitate incontestabilă; 2. Ambalaj inovator; 3. Parteneriate strategice; 4. Brand cu acoperire globală.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate