Finlandia

Creată la finele anilor ’60 și păstrând procedurile de distilare specifice secolului al XIX-lea, Vodka Finlandia a transformat procesul de producție al băuturilor alcoolice într-o adevărată artă, menținând fiecare pas al procesului de producție la un nivel care să nu afecteze mediul natural în care vodca Finlandia a luat viață. Finlandia a îmbinat empatia față de natură cu știința producerii băuturilor alcoolice și a creat una dintre cele mai bune tipuri de vodcă din lume, reușind să protejeze mediul înconjurător, odată cu întregul proces de producție, și oferindu-i în același timp respectul cuvenit.

Istoric

Ceea ce este cu adevărat remarcabil în istoria brandului de Vodka Finlandia este chiar procesul de producție, pentru că cea mai bună vodkă din lume poate fi creată folosind doar cea mai pură apă glaciară. Aceste ape nu necesită filtrare artificială, datorită izvorului glaciar din Rajamaki, o adevărată comoară națională, și datorită razelor binefăcătoare ale soarelui nordic, Midnight Sun, care an de an, pentru 73 de zile consecutive, se asigură că aceste ape primesc tratamentul natural de care au nevoie.
Sub strălucirea soarelui de miezul nopții, natura le-a oferit finlandezilor încă un dar foarte prețios: orzul în șase rânduri, măcinat și pregătit special într-o pastă pentru fermentare. Este un orz special, care conține o cantitate foarte mică de ulei, fapt ce-i conferă vodkăi gustul și aromele speciale. Având un proces de distilare care durează până la 50 de ore, orice impuritate sau imperfecțiune sunt indepărtate, lăsând loc creației naturale, Vodka Finlandia.

Finlandia Lime Fusion a fost lansată în 1999. Are aspectul cristalin al vodcii clasice, iar aroma prietenoasă de fruct tropical îi confera un gust proaspăt de șerbet de lămâie ce se adăugă notei viguroase a clasicului Finlandia.

Finlandia Grapefruit Fusion a fost lansată în 2006; un exemplu foarte bun al abilității celor de la Finlandia de a combina un extract natural delicios de fructe cu aroma viguroasă de alcool al clasicului Finlandia. Are aspectul cristalin al vodcii clasice și aroma proaspată de grapefruit.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate