Herradura

Creată de Casa Herradura, unul dintre cei mai vechi și renumiți producători de tequila din Mexico, în incinta unei Hacienda din secolul 19, din Amatitán, Jalisco.

Istoric

Tequila Herradura este o distilerie din Amatitán, Jalisco, Mexico. A fost fondată în anul 1870 de Félix López și afacerea a rămas în familie mai bine de 125 de ani. Creată de Casa Herradura, unul dintre cei mai vechi și renumiți producători de tequila din Mexico, în incinta unei Hacienda din secolul 19, din Amatitán, Jalisco.

Herradura Anejo este o băutură ultra premium, din agave 100%, produsă doar prin utilizarea celor mai coapte agave albastre, prin metode tradiționale de producție și fermentată natural cu drojdie naturală.
Începând din anul 1962 Herradura a oferit această tequila excepţională. Îmbătrânită în butoaie de stejar timp de 2 ani de zile, a căpătat culoarea chihlimbarului şi un gust complex de agave combinate cu fructe uscate.

Această tequila ultra-premium ne încântă cu notele dulci de agave coapte, scorţişoară şi vanilie.

Este o băutură cu un gust fin, îmbătrânită timp de 45 de zile pentru un plus de culoare și aromă de citrice, cu un gust ușor picant.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate