Jack Daniel’s

Distileria Jack Daniel’s a început să funcționeze în anul 1866, devenind astfel cea mai veche distilerie înregistrată în Statele Unite ale Americii și un sit istoric național. Este locul în care Dl. Jack a creat pentru prima dată rețeta pentru Old No. 7. Este locul în care curge apa pură izvorâtă din peșteră și necontaminată cu fier, și unde fiecare picătură de Jack Daniel’s Tennessee Sippin’ Whisky se produce și în ziua de azi.

Istoric

Jack Daniel a părăsit casa familiei la o vârstă fragedă pentru a se muta și a fi crescut de un prieten al familiei, Dan Call. Dl. Call era preot lutheran, dar era și deținătorul unei distilerii de whisky, amplasată la periferia orașului Lynchburg. Aici este locul unde tânărul Jack a învățat despre cum se fabrica whisky-ul. În luna septembrie a anului 1863, când Jack avea doar 13 ani, Call a decis să-și dedice viața preoției și i-a vândut lui Jack distileria de whisky. Jack Daniel’s Tennessee Whisky este creat cu apă pură de izvor, apă izvorâtă din peștera Hollow, necontaminată cu fier. Apa aceasta curge pe tot parcursul anului, având un debit de 3.028 de litri pe minut, la o temperatură constantă de 13° Celsius, și este practic lipsită de fier. În fața peșterii se regăsește statuia lui Jack Daniel.

Cea mai veche distilerie înregistrată în Statele Unite ale Americii, Jack Daniel’s a început să funcționeze în anul 1866 . Este locul în care chiar Jack a creat pentru prima dată rețeta pentru Old No. 7, în care curge apa pură izvorâtă din peșteră și necontaminată cu fier și unde fiecare picătură de Jack Daniel’s Tennessee Sippin’ Whisky se produce și azi.

Single Barrel este maturat la cel mai înalt nivel al distileriei, unde schimbarea dramatică de temperatură îi accentuează și adâncește culoarea și gustul. Fiecare butoi este încă ales manual pentru a avea un gust robust, ajutat de notele de stejar ars, vanilie și caramel.

gentleman-jack

Gentleman Jack este considerat ca fiind “binecuvântat” pentru a doua oară datorită filtrării sale prin cărbune, după ce ajunge la maturitate – devenind astfel singurul whisky din lume pentru care procedura de filtrare prin cărbune este realizată de două ori, conferindu-i astfel o finețe absolută. Gentleman Jack este corpolent, realizat cu fructe și mirodenii, lăsând un final mătăsos, cald și plăcut. Când savurezi Gentleman Jack, te vei bucura mereu de un gust bogat și satisfăcător.

Jack Daniel’s Tennessee Honey este un mix de Jack Daniel’s Tennessee Whisky și un lichior de miere unic, realizat doar de ei, pentru un gust unic și recognoscibil Jack. Având note de miere și un gust final care este în mod natural plăcut, Jack Daniel’s Tennessee Honey este o băutură cu adevărat specială.

Jack’n for Beats

The brainchild of Beni G (Mixologists) and Plus One (Scratch Perverts), Jack Beats represent part of the new wave of British house music. Wobbly basslines, big breakdowns and edgy accapella’s are cut, copied and pasted together to create a floor-filling brand of house. Citing influences......

Motel No. 7

Jack Daniel’s Motel No. 7 pop-up tour, which took place in a converted Brooklyn warehouse over two nights in November, delivered a sensory extravaganza that immersed attendees in an experience inspired by the brand’s link to pop culture and the motel’s role in the rock......

Centrul de preferințe pentru confidențialitate