Jägermeister

Acesta este modul în care se consumă Jägermeister peste tot în lume: fie servit direct din frigider sub formă de shot, fie turnat peste cuburi de gheață. Savurează-l!

Istoric

În 1878 Wilhelm Mast a descoperit un atelier de producție a vinului și a oțetului în orașul său natal, Wolfenbüttel, Saxonia Inferioară.
Compania a crescut și a înflorit, iar în tot acest timp, Curt Mast, fiul fondatorului, s-a alăturat afacerii. Sub conducerea sa, compania capătă o nouă orientare. Tânărul dovedește un talent extraordinar în prepararea și combinarea extractelor din plante. În 1934, după ce mulți ani a experimentat diferite ingrediente, Curt Mast dezvoltă rețeta pentru un lichior din plante inconfundabil și cu un gust unic.

56 de plante, fructe, esențe lemnoase, scoarțe și rădăcini din toată lumea. Spre exemplu, scorțișoară din Sri Lanka, portocale amărui din Australia, ghimbir din sudul Asiei, lemn de santal roșu din India de est, coacăze din Europa… și, desigur, ierburile secrete pentru rețeta secretă creată de Curt Mast. Ierburile sunt livrate în Wolfenbüttel de câteva ori pe an. În urma unui control riguros de calitate, ele sunt depozitate înainte de a fi procesate. După un an de maturare, amestecul de extracte este filtrat din nou. În instalația de dozare, este amestecat cu zahăr lichid, caramel, apă și alcool și apoi filtrat din nou. Abia acum Jägermeister este gata pentru a fi turnat în sticlele verzi!

Centrul de preferințe pentru confidențialitate