The Art of pouring champagne according to Laurent-Perrier: The Grand Siècle Cradle
...
Casa Laurent-Perrier a fost fondată în 1812 de către André Michel Pierlot și a preluat numele Veuve Laurent-Perrier, odată cu extindere afacerii, atunci când Mathilde Emilie Perrier, văduva lui Eugène Laurent, a unit cele două nume de familie. Eugénie Hortense Laurent, fiica sa, a moștenit Casa în anul 1925 și i-a vândut-o lui Marie-Louise Lanson de Nonancourt în anul 1939. În 1945, Bernard de Nonancourt a început un stadiu de ucenic, în care a învățat fiecare aspect al procesului de vinificație, de la producerea vinului până la maturarea sa în pivniță. În octombrie 1948, el a fost numit Președinte și Director General al Casei. La acel moment, Casa Laurent-Perrier livra 80.000 de sticle pe an. Bernard a creat stilul reprezentativ Laurent-Perrier, definit de prospețime, finețe și eleganță, dând astfel naștere unei game unice de champagne care astăzi se exportă în peste 160 de țări din jurul lumii.