Louis XIII

Louis XIII

LOUIS XIII este un cognac fără asemănare cu niciun altul.
Meșteșugul și viziunea a patru generații de Maeștri, dedicați în totalitate proceselor de selecție, blending și maturare ale extraordiarelor eaux-de-vie-uri, au contribuit la perpetua căutare a excelenței, precum și la transmiterea moștenirii unei asemenea comori nemuritoare.

Istoric

Provenind exclusiv de la prestigioasele podgorii din zona Grande Champagne, LOUIS XIII a avut rolul de ambasador a art-de-vivre franceze, încă de la nașterea sa, în anul 1874.
LOUIS XIII datează tocmai din secolul 19, îngrijit fiind de generații dedicate celui mai fin cognac produs vreodată.  Încă din 1875, Compania Rémy Martin a început să exporte primele lor lăzi de Louis XIII în întreaga lume. Se spune că în spatele fiecărui brand important se află un om. În cazul lui LOUIS XIII este vorba despre o dinastie. Reputația și faima cognac-ului LOUIS XIII derivă  din viziunea familiei care l-a inspirat pe Dl. Andre Renaud, Președinte al Casei Remy Martin între anii 1924 și 1965, și aceea a ginerelui și succesorul său, Dl. Andre Heriard Dubreuil.

remy-martin-louis-xiii

Fiecare decantor este creat ca fiind expresia unică a meșteșugului tradițional al Casei și este parte integrantă a unei colecții iconice. Forma curbată și ornamentele caracteristice dezvăluie putere și o eleganță subtilă. Este o băutură remarcabilă, ideală pentru a sărbătorii momentele importante din viață. Fiecare decantor și dop sunt numerotate individual.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate