Pepe Lopez

Tequila Pepe Lopez este realizată prin unirea apei naturale de izvor cu agave albastre, coapte, din cea mai bună calitate, în Tequila, Mexico la “La Mexican Distillery”.
Sucul obținut din fermentarea agavelor este dublu distilat pentru a asigura savoarea de neegalat. Pepe Lopez este o tequila spumantă, clară cu gust de lime proaspăt și agave; ingredientul cheie pentru o margarita perfectă.

Istoric

Fondată în 1870 de către George Garvin Brown, Corporatia Brown-Forman a îmbogățit calitatea vieții prin construirea în mod responsabil a marcilor de băuturi alcoolice de calitate superioară.

Pepe Lopez Silver este realizată prin unirea apei naturale de izvor cu agave albastre, coapte, din cea mai bună calitate, în Tequila, Mexico la “La Mexican Distillery”. Sucul obținut din fermentarea agavelor este dublu distilat pentru a asigura savoarea de neegalat. Pepe Lopez Silver este o tequila spumantă, clară cu gust de lime proaspăt și agave; ingredientul cheie pentru o margarita perfectă.

Produsă prin mixarea apei naturale de izvor cu agave mature de cea mai bună calitate, prin dublă distilare, Pepe Lopez Gold are o culoare aurie și gust intens de citrice, fiind astfel perfectă pentru o margarita sau pentru consumul sec, în shoturi.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate