Remy Martin

Un cognac fin și excepțional, preferat de connoisseuri din întreaga lume, produs din strugurii cultivați în regiunile viticole Grand Champagne și Petite Champagne, crescute în provincia Cognac.

Istoric

În 1724, Rémy Martin, un tânăr cultivator de viță de viei din Cognac, începe să comercializeze cognac sub propriul nume. În 1830 este creat primul cognac Rémy Martin Grande Champagne. Rémy Martin este cea mai semnificativă casă producătoare de cognac, creată de o familie născută și crescută în Cognac.

RM-VSOP-MCF-Packshot_HD

Originar din anul 1927, cognac-ul VSOP s-a îmbogățit și dezvoltat de-a lungul timpului, până în anul 2012 când a fost șlefuit pentru a atinge perfecțiunea VSOP Mature Cask Finish.
Cognac-ul Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish reprezintă armonia perfectă a aromelor puternice și elegante.

RM-XO-CloseUp-A_HD

OPULENT/ RADIANT/ RAFINAT
RÉMY MARTIN XO poartă semnătura de neegalat a reputatului Maestru al Casei, care și-a pus în valoare toată expertiza sa pentru a combina cu măiestrie peste 400 de eaux-de-vie-uri. Arta care se află în spatele acestui amestec i-a permis să exprime complexitate bogata a aromelor ce definesc XO Cognac Fine Champagne.

Rémy Martin 1738 Accord Royal este obținut dintr-un amestec de eaux-de-vie-uri provenite exclusiv din renumitele podgorii din Cognac: Grande Champagne și Petite Champagne. Aceste eaux-de-vie-uri au un potențial excepțional de maturare și sunt cunoscute sub numele de Cognac Fine Champagne.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate