St Remy

Brandy-ul franțuzesc numărul 1 în lume.

St-Rémy VSOP, un brandy cu arome delicate de fructe de pădure și arome dulci de vanilie și stejar. Robust, echilibrat și ușor de savurat St-Rémy VSOP este excelent servit ca aperitiv sau în cocktailuri.

Istoric

Cu peste 130 de ani de experiență, distileria St-Rémy a fost fondată în Franța în 1886 în apropiere de Nantes, într-o mică localitate, Machecoul, recunoscută pentru podgoriile sale și pentru producția de vinuri.

St. Rémy Authentic French Brandy VSOP este realizat în exclusivitate prin distilarea vinurilor prestigioaselor podgorii franțuzești. Datorită maturării îndelungate în butoaie mici de stejar, capătă o minunată culoare de chihlimbar cu străluciri aurii. Gustul dezvăluie arome de fructe roșii, vanilie și note lemnoase. Robust, echilibrat și ușor de savurat St-Rémy VSOP este excelent servit ca aperitiv sau în cocktailuri.

St. Remy a la Crème este un amestec elegant de frișcă onctuoasă și brandy franțuzesc St. Remy.
Mătăsos și dulce, St-Rémy à la Crème completează aromele fine ale brandy-ului cu note bogate de ciocolată, alune, caramel și vanilie.
Acest amestec elegant și surprinzător ce deschide un univers al aromelor dulci și onctuoase poate fi savurat simplu sau cu gheață și va aduce o bogăție luxuriantă cafelei.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate