The Famous Grouse

Sunt multe motive pentru care brand-ul și-a câștigat titlul „Famous” și recunoașterea precum „Scotland’s favourite”. Grija și atenția echipei de experți “whisky-makers” ce se află în spatele brand-ului sunt vitale pentru a atinge constant aceeași aromă și calitate premium. Creatorii whisky-ului The Famous Grouse folosesc cele mai bune ingrediente și butoaie de sherry și bourbon pentru a obține un whisky cu gust robust, fin și arome bogate, o tradiție începută de familia fondatoare în urmă cu peste 100 de ani. Viziunea păstrata și astăzi este una simplă: aceea de a crea cel mai bun blended whisky.

Istoric

The Famous Grouse este whisky-ul favorit al Scoției, un lucru de care brandul este mai mândru decât orice altceva.
A fost creat în anul 1896 de către Matthew Gloag, a cărui semnătură este încă imprimată pe fiecare sticlă de The Famous Grouse care se vinde astăzi. Nimeni nu are gusturi mai rafinate privitoare la scotch decât scoțienii înșiși, care consumă câte trei înghițituri de The Famous Grouse la fiecare secundă!
Moștenirea bogată a brand-ului este sărbătorită la casa de cinci stele a brand-ului, The Famous Grouse Experience din Glenturret, cea mai veche și funcțională distilerie scoțiană din Perthshire.

Cele mai fine cereale, apa pură și butoaiele de sherry și burbon atent selecționate sunt fundamentele ce asigură gustul fin, bogat, ușor dulceag al whisky-ului The Famous Grouse. Tipurile diferite de butoaie folosite în procesul de maturare asigură notele distinctive: arome bine echilibrate de stejar și sherry cu note de citrice.
The Famous Grouse confirmă de la an la an calitatea și este astăzi whiskyul nr. 1 in Scoția de peste 30 de ani.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate