The Highland Park

Înființată în anul 1798 în Orkney, Highland Park este cea mai nordică distilerie din Scoția.

Istoric

Highland Park este realizat și în ziua de azi cu aceeași credință de nestăvilit și întegritate, urmând cu strictețe standardele alese din 1798. Atitudinea de lucru la Highland Park este una de custodie, mai degrabă decât de management, de tradiție, mai degrabă decât noutate.
Highland Park provine dintr-un ținut plin mistere și bogat în anecdote. Este decorul perfect pentru casa unuia dintre cele mai bune whisky-uri single malț din lume.
A câștigat de trei ori premiul “The Best Spirit in the World”, pentru Highland Park 21 years old, a câștigat distincția „World’s Best Single Malt”, iar pentru Highland Park 25 years old, de asemenea a primit „Ultimate Spirit in 2013”. A fost prima oară când o băutură a obținut punctajul maxim de 100 de puncte în cadrul competiției „Ultimate Spirits Challenge”. Bogata complexitate a acestui excepțional single malt inspiră pasiune tuturor iubitorilor de whisky din întreaga lume. Highland Park are toate caracteristicile unui single malt de exceptie: echilibru, caracter, unicitate
De la multiplul premiat „12 years old” până la recent lansatele 16 și 30 years old, Highland Park prezintă o gamă de single malț-uri care atrage invidia multora dintre competitorii săi.

Cu o culoare de un chihlimbariu strălucitor, cu arome fine de ierburi scoțiene și fum de turbă, are o caracteristică dulceagă pe palatin, cu note pline. Este cremos, iar senzația lăsată la final, de o remanență subtil afumată, este persistentă.

Se servește simplu, cu puțină apă sau cu un cub de gheață.

De un galben strălucitor cu note de ambră, are arome de citrice, distincte de lime și delicate de lămâie și portocală, susținute de accente lemnoase și note de fum. Are un gust cremos și complex cu arome intense de vanilie, Sherry, citrice și fum de turbă; senzația remanentă este de lungă durată, ușor salină.

Se servește simplu, cu puțină apă sau cu un cub de gheață.

Are o culoare aurie cu ușoare valențe de brun, arome bogate și intense de lemn de stejar completate de note plăcute de fum. Gustul este bogat și puternic cu arome distincte de miere, fum și note lemnoase. La final, lasă o senzație plăcută, catifelată și de lungă durată.

Se servește simplu, cu puțină apă sau cu un cub de gheață.

Are o culoare naturală de ambră cu accente de aramă, o paletă aromatică de condimente (nucșoară și ciocolată neagră) și un gust puternic și persistent de ciocolată, caramel, toffee, portocale și turbă.

Se servește simplu, cu puțină apă sau cu un cub de gheață.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate