Woodford Reserve

La Woodford Reserve produsele nu sunt fabricate, ci sunt create artizanal în loturi mici. Acest proces artizanal de producere prin folosirea tuturor celor cinci arome de Bourbon este ceea ce îi conferă gustul distinct și finalul proaspăt și pur.

Istoric

Amplasată în mijlocul dealurilor din regiunea Bluegrass și a fermelor de cai pur sânge, se regăsește vechea distilerie Woodford Reserve Distillery. Una dintre cele mai vechi și micuțe distilerii din Kentucky, Woodford Reserve Distillery este construită la propriu pe un loc istoric, fiind amplasată pe locul celei mai vechi distilerii din Kentucky, unde Elijah Pepper a început să producă whisky în anul 1812. Se întâmpla în același loc binecuvântat, unde cu câțiva ani mai târziu, Maestrul Distilator James Christopher Crow și-a perfecționat metodele de fabricare a whisky-ului, metode care astăzi au devenit o practică comună, inclusiv implementarea tehnicii de fermentarea a terciului acru, un amestec numit “sour mash” ce se folosește în crearea Bourbon-ului.

Aromă: Caramele cremoase și fagure de miere. O adiere blândă de vanilie și note de stejar.
Gust: Note subtile de mirodenii încălzesc bolta palatină, pentru ca mai apoi mierea să liniștească. Porumb dulce și o profunzime de zahăr brun ușor prăjit.
Încheiere: Note abile de secară; stejarul conferă caracterul sec.
Un Bourbon de o complexitate uimitoare care într-adevăr s-a îmbunătățit în ultimii ani alături de intensificarea profunzimii.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate